Home TOP NEWS Μάνατζερ Άνταμ Λανγκ: «Βλέπω λίγες πιθανότητες να γίνει τώρα μεταγραφή του Λανγκ»

Μάνατζερ Άνταμ Λανγκ: «Βλέπω λίγες πιθανότητες να γίνει τώρα μεταγραφή του Λανγκ»

Η ιστοσελίδα Csakfoci σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι κάποιες ομάδες έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας, Άνταμ Λανγκ.


Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής από την στιγμή που έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά και στην αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας, δεν θα έλεγε όχι σε μεταγραφή του από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, τρεις στο σύνολο.

Ο Ατζέντης του Άνταμ Λανγκ, Zoltán Illés, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ουγγαρίας, Nemzeti Sport.hu, μίλησε για τον ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τόνισε πως θεωρεί αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι αυτή την στιγμή.

Οι δηλώσεις του:

«Στο ξεκίνημα των καλοκαιρινών προπονήσεων, ο νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε στον Άνταμ Λανγκ ότι τον υπολογίζει, αλλά από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα, κάπως αργότερα λόγω του EURO 2024, ήταν λίγο πίσω από τους άλλους κι έτσι δεν είχε συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα στο Β΄ Προκριματικό Γύρο του Κόνφερενς Λιγκ», είπε αρχικά ο Zoltán Illés και πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, η ομάδα κέρδισε και τα έξι παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής, έτσι είναι κατανοητό ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα αλλάξει μία 11άδα που κερδίζει. Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ και το πρωτάθλημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα είμαστε πεπεισμένοι ότι θα υπάρχει δουλειά για όλους για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό και ο Άνταμ θα πάρει επίσης την ευκαιρία του. Υπάρχει ενδιαφέρον, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ουγγαρία. Τρεις ομάδες από την Α΄ Κατηγορία της Ουγγαρίας είχαν επίσης ενδιαφερθεί, όχι όμως και η Γκιόρι Ετό, η οποία γράφτηκε πως ενδιαφέρεται για τον Άνταμ. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο κλείνει σε μερικές μέρες στις περισσότερες χώρες, βλέπω λίγες πιθανότητες να γίνει τώρα μεταγραφή του Λανγκ. Πιστεύω ότι μπορεί να αποδείξει την αξία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί να τον υπολογίζει την φθινοπωρική περίοδο»