Home FEATURED Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες και το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα!

Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες και το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της την πρώτη φετινή ήττα που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη (29/08) απέναντι στη Ζίρα και στρέφει πλέον όλη την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας, μόλις λίγα 24ωρα μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, καλείται να εμφανιστεί στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” συγκεντρωμένο, πειθαρχημένο και προσηλωμένο στο πλάνο του προπονητή, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Η αυριανή αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια Νέα Σαλαμίνα που αναδομήθηκε το καλοκαίρι και παραμένει άγνωστη λόγω της μη διεξαγωγής του πρώτου της αγώνα με την Πάφο FC, εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της τελευταίας.

Ως εκ τούτου, το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να έχει παρόμοιο χαρακτήρα με την πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, απαιτώντας από όλους μέγιστη προσοχή και συγκέντρωση για 90+ λεπτά. Μόνο έτσι η ομάδα θα μπορεί να φύγει από τη Λάρνακα και το “Αμμόχωστος – Επιστροφή” με το διπλό και το δεύτερο τρίποντο της σεζόν.