Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα


Δύσκολος εκτός έδρας αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν την διακοπή αφού το τριφύλλι ταξιδεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (20:30-Cytavision) στο πλάισιο της 2ης αγωνιστικής.


Το τριφύλλι μετά την επίτευξη του στόχου για είσοδο στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ (έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες των αγώνων, δείτε ΕΔΩ) θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη αγωνιστική το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-0 και ο Νταμπράουσκας καλείται να παρατάξει την ομάδα μας όσο πιο φρέσκια γίνεται μετά το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Εικάζουμε ότι δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές αφού ακολουθεί και η διακοπή.

Εκτός έμεινε ο Χάμπος λόγω τραυματισμού ενώ ο Νικόλας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο και στα άκρα της άμυνας ο Ντιουνκού δεξιά και ο Χαμάς αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο ΚουλιμπαλίΕλάντερ αφού ο Νικόλας ίσως να μην είναι έτοιμος για ενδεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μάριτς και Εράκοβιτς και λίγο πιο μπροστά τους ο Εβάντρο. Δεξιά θα είναι ο Σίμιτς στα φτερά και αριστερά ο Σεμέδο ενώ στην κορυφή θα δούμε τον Στεπίνσκι.