Home FEATURED Ένα καλοκαίρι αλλιώτικο! Αν ερχόταν και ο φορ στην ώρα του…

Ένα καλοκαίρι αλλιώτικο! Αν ερχόταν και ο φορ στην ώρα του…


Εντυπωσιακή ομάδα μέσα στο γήπεδο, σοβαρή και σωστή δουλειά στον προγραμματισμό, ηρεμία στα αποδυτήρια και όραμα για τα επόμενα χρόνια. Αν ερχόταν και ο φορ στην ώρα του θα μιλούσαμε για το τέλειο… καλοκαίρι!


Είναι ένα αλλιώτικο καλοκαίρι για τον Ομονοιάτη και η διοίκηση Παπασταύρου μαζί με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες έχουν κάνει τον κόσμο να πιστέψει και να έρθει κοντά στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις του τριφυλλιού στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την πρόκριση στη League Phase έχουν εκπληρώσει τον πρώτο στόχο της σεζόν όμως με όσα βλέπουμε ο πήχης ανεβαίνει.

Στο πρωτάθλημα το 2 στα 2 απέναντι σε ομάδες που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε και ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να αισιοδοξεί και να ονειρεύεται.

Προσθέστε και την εξαγγελία Παπασταύρου για το γήπεδο και τότε καταλαβαίνει κανείς γιατί χαμογελά ο Πράσινος Λαός!

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό Αναστασίου και Νταμπράουσκας παίρνουν σχεδόν άριστα μέχρι στιγμής παρά την αδράνεια των τελευταίων ημερών στο θέμα του επιθετικού. Το τριφύλλι έψαξε για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής όμως δεν προέκυψε συμφωνία πριν την διορία για τη λίστα του Κόνφερενς.

Με αυτά τα δεδομένα το τριφύλλι θα πάει στην Ευρώπη μόνο με τους Κακουλλή και Στεπίνσκι ενώ υπάρχει ακόμη ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή (θα δικαιούται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις να αγωνιστεί) μέχρι τις 9/9.