Home FEATURED Τους καρπούς των ευρωπαϊκών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τους καρπούς των ευρωπαϊκών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με δημοσίευση της στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεραι στο ρεκόρ βαθμών και στην Κυπριακή πρωτιά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.


Αναλυτικά:

Τους καρπούς των ευρωπαϊκών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ομάδα μας έχει αυξήσει κατά πολύ τη βαθμολογία της στην Ευρώπη, καθώς ανέβηκε στους 14.500 βαθμούς, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον Σύλλογο.

Η εξαιρετική φετινή πορεία στα προκριματικά του UEFA Conference League με απολογισμό πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, έφεραν την πρόκριση στο League Phase της διοργάνωσης και ανέβασαν το «τριφύλλι» στη θέση υπ’ αριθμόν 100 στην κατάταξη της UEFA.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τη στιγμή, είναι στην πρώτη Κυπριακή ομάδα όσον αφορά τον συντελεστή της τελευταίας πενταετίας και φυσικά έχει προοπτική να τον αυξήσει στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα μας έχει ενώπιον της έξι αγώνες στο League Phase του UEFA Conference League και φυσικά την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογία και τον συντελεστή της και να ψάξει ταυτόχρονα και μια επιτυχημένη Ευρωπαϊκή πορεία.

Θυμίζουμε ότι τρείς αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο ΓΣΠ απέναντι στη Λέγκια, την Ραπίντ και τη Βικινγκούρ και τρεις εκτός έδρας με τη Γάνδη, τη Χαρτς και την Μπόρατς.