Home FEATURED Μέχρι την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει ή όχι επιθετικός!

Μέχρι την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει ή όχι επιθετικός!

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει στο τέλος της, η πίεση αυξάνεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ όσον αφορά την πιθανή ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.


Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχουν μπροστά τους λίγες μέρες μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει το μεταγραφικό παράθυρο, για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που θα συμπληρώσει τους Κακουλλή και Στεπίνσκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Goal N Roll», ο Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε ότι η ομάδα σκοπεύει να ενισχυθεί επιθετικά, ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν πραγματοποιήθηκε πριν κλείσει η ευρωπαϊκή λίστα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα παιχνίδια της League Phase του Conference League.

Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει τώρα κάποια μεταγραφή, ο νέος παίκτης θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους Κακουλλή και Στεπίνσκι να τραβάνε το κοθπί στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με Λέγκια, Ραπίντ, Γάνδη, Μπόρατς, Βίκινγκουρ και Χαρτς.

Με το παράθυρο των μεταγραφών να κλείνει σύντομα, οι πιθανότητες να μην γίνει άλλη προσθήκη είναι μεγαλύτερες, παρόλα αυτά, μένει να δούμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει κάποια τελευταία κίνηση πριν το τέλος της περιόδου ή αν θα πορευτεί με το έμψυχο δυναμικό που έχει αυτή την στιγμή μέχρι τον Ιανουάριο.