Home TOP NEWS Οι “Αιώνια Πιστοί” για την “Ημέρα των Οργανωμένων”

Οι “Αιώνια Πιστοί” για την “Ημέρα των Οργανωμένων”

Το οργανωμένο σύνολο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, “Αιώνια Πιστοί” με άναρτηση του αναφέρεται στο 1ο Supportes Day που έγινε χθες (7/9) στο “Ηλίας Πούλλος” και το οποίο στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.


Η ενημέρωση:

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ

Το 1ο Semper Fidelis 48 Supporters Day έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία! Χθες ζήσαμε κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο, κάτι που θέλαμε εδώ και πολλή καιρό να υλοποιήσουμε. ΛΑΟΣ, Ποδοσφαιριστές, Παίκτες τμημάτων, παλαίμαχοι, ακαδημίες αλλά και όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγιναν ένα, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με μοναδικό σκοπό να μεγαλουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση, τους δεκάδες εθελοντές που αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες από τον χρόνο τους, αλλά και την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ και το Σωματείο που μας παραχώρησαν το Η.Πούλλος. Επίσης όλους τους χορηγούς που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία αυτό το γεγονός!

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το OMONOIATV και το Omonoia24 που παρευρέθηκαν για να καλύψουν ζωντανά όλη την εκδήλωση.

Ραντεβού στο 2ο Semper Fidelis 48 Supporters Day!

ΖΗΤΩ Ο ΑΣΟΛ!
ΖΗΤΩ ΤΟ 1948!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!
– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –