Home TOP NEWS Κύπελλο Coca-Cola: Ο τρόπος διεξαγωγής του Α’ γύρου

Κύπελλο Coca-Cola: Ο τρόπος διεξαγωγής του Α’ γύρου


Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η κλήρωση του Α’ γυρου του Κυπέλλου Coca – Cola θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία.


Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου Coca – Cola θα συμμετάσχουν είκοσι τέσσερις ομάδες,  έντεκα ομάδες πρώτης κατηγορίας και δεκατρείς ομάδες Β’ Κατηγορίας. 

Βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου, δεν θα συμμετάσχουν στον Α’ γύρο οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Πάφος F.C. Ο ΑΠΟΕΛ λόγω της συμμετοχής του στη league phase του conference league και η Ομόνοια και η Πάφος F.C λόγω της συμμετοχής τους στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου ενώ έχουν επίσης προκριθεί στη στη league phase του conference league

Οι ομάδες που συμμετέχουν:

Από την Α’ Κατηγορία: Άρης Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Νέα Σαλαμίνα  Αμμοχώστου, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαϊου,  Ομόνοια Αραδίππου, Εθνικός Άχνας και  Ε.Ν. Παραίμνίου.

Από τη Β’ κατηγορία: ΑΕΖ Ζακακίου, Ακρίτας  Χλώρακας, ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, ΑΣΙΛ Λύσης, Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα  Κατωκοπιάς, Σπάρτακος Κιτίου, Χαλκάνωρ Ιδαλίου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, FREEDOM24 Ένωση Νέων ‘Υψωνα, ΠΟ Αχυρώνας – Ονήσιλος, Οθέλλος  Αθηαίνου και Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Στον Α’ γύρο οι αγώνες είναι μονοί και οι ομάδες Α’ Κατηγορίας θα κληρωθούν με ομάδες Β’ Κατηγορίας. Δυο ομάδες θα περάσουν στο Β’ γύρο ως τυχερές, χωρίς αγώνα.

Θα σχηματιστούν έντεκα ζευγάρια και οι έντεκα ομάδες που θα προκριθούν, μαζί με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφος FC και τις δύο ομάδες που θα περάσουν ως τυχερές από τον Α’ γύρο, θα αποτελέσουν τις 16 ομάδες της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola.