Home FEATURED Να μην λέμε στο τέλος… «Αν είχαμε τον επιθετικό»!

Να μην λέμε στο τέλος… «Αν είχαμε τον επιθετικό»!


«Αν είχαμε τον επιθετικό»… Μια φράση που ακούστηκε πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια σε σημεία όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν αυτό το κάτι στην επίθεση.


Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα μας ψάχνει για πρωτοκλασάτο επιθετικό κορυφής, εδώ και αρκετό καιρό ακούμε ότι γίνονται επαφές, όμως στο τέλος μείναμε στο παρα πέντε και δεν προλαβαίνουμε.

Ψάξαμε αλλά δεν μάθαμε ακριβώς τους λόγους που δεν προχώρησε κάποια από τις περιπτώσεις που μας ενδιέφεραν. Ο πρόεδρος το είπε δημόσια ότι μιλούσαμε με 3 επιθετικούς, ο κόουτς σε κάθε ευκαιρία μας έλεγε ότι ψάχνουμε για επιθετικό όμως ακόμη δεν ήρθε.

Υπάρχει το παραθυράκι με άνεργους όμως εδώ που φτάσαμε είναι μεγάλο το ρίσκο… Το θέμα δεν είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας αφού ο Νταμπράουσκας παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις.

Το πρόβλημα είναι πως ψάχναμε τόσο καιρό για επιθετικό και δεν καταφέραμε να βρούμε. Επικοινωνιακά δεν ηχεί καλά στα αυτιά του κόσμου. Ίσως οι εμφανίσεις του Στεπίνσκι να άλλαξαν το πλάνο, όμως αυτό δεν το ξέρουμε αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή πληροφορία για κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρουμε εάν θα έρθει ποδοσφαιριστής από τη λίστα των ανέργων όμως ελπίζουμε να μην λέμε στη συνέχεια της σεζόν την ατάκα που γράψαμε στην αρχή του κειμένου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι από τον Στεπίνσκι και από τον Κακουλλή, όμως η σεζόν είναι μεγάλη και θα χρειαστούν βοήθειες. Εάν θα τις βρει μέσα από το ρόστερ ο Νταμπράουσκας, μόνο αυτός ξέρει.

Εμείς δεν παίρνουμε τις αποφάσεις και όσοι έτρεξαν τον φετινό προγραμματισμό πήραν σχεδόν άριστα. Εμείς απλά εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις βοήθειες που θα χρειαστούν οι επιθετικοί μας και όχι για την αξία τους. Επειδή αυτή η ομάδα έδειξε μέχρι στιγμής ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έτσι κι εμείς θέλουμε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο…