Home FEATURED Ήρθε «γάντι» η διακοπή αυτή για την ομάδα μας!

Ήρθε «γάντι» η διακοπή αυτή για την ομάδα μας!

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των διεθνών υποχρεώσεων ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο για την ομάδα μας.


Έδωσε χρόνο σε όλο το πράσινο οικοδομήμα να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν καλύτερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έπεται με τα συνεχόμενα ντέρμπι, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Άρη.

Μετά τις συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε  την ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα σημεία, τόσο τακτικά όσο και αγωνιστικά, ώστε η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική.

Επιπλέον, η διακοπή επέτρεψε στους τραυματίες να αναρρώσουν και να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Ο Χάμπος, ο Μασούρας και ο Ελάντερ αξιολογούνται καθημερινά. Αρκετοί από τους διεθνείς της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, δίνοντας στον Λιθουανό τεχνικό πλήρη εικόνα για το ρόστερ ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλεύτηκε λοιπόν την περίοδο αυτή για να «φορτίσει τις μπαταρίες» της και να παρουσιαστεί πιο δυνατή και έτοιμη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου στόχος είναι η διατήρηση του αήττητου και η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι που θα την διατηρήσουν στα ψηλά και θα αρχίσει να δημιουργεί διαφορές.