Home TOP NEWS Θλίψη στην ΟΜΟΝΟΙΑ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Προκοπίου – Διετέλεσε...

Θλίψη στην ΟΜΟΝΟΙΑ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Προκοπίου – Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Προκοπίου ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου της ομάδας μας.


Η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Προκοπίου που απεβίωσε σήμερα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1976 μέχρι το 1992 και από το 1996 μέχρι το 2000, συνολικά 20 χρόνια προσφοράς στο Σωματείο μας σαν Αρχηγός του Πετοσφαιρικού Τμήματος αλλά και έφορος ποδοσφαίρου του Σωματείου μας. Επίσης διετέλεσε για 8 χρόνια αντιπρόσωπος (ως Β’ Αντιπρόεδρος ) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας θέλοντας να τιμήσει την μνήμη και την προσφορά του μακαριστού Δημήτρη Προκοπίου έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

1. Να παραστεί στην κηδεία αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ , να καταθέσει στεφάνι και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.
2. Η σημαία στο οίκημα του σωματείου να κυματίζει μεσίστια για το επόμενο τριήμερο.
3. Όλα τα τμήματα του σωματείου να αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα τους με μαύρα περιβραχιόνια εις ένδειξη πένθους και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή.

Δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC Omonoia Nicosia (@acomonianicosia)