Home TOP NEWS Ακόμη λίγες ώρες αναμονή για να δούμε τι θα πράξει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ακόμη λίγες ώρες αναμονή για να δούμε τι θα πράξει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η ημέρα της αλήθειας έφτασε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την κατάθεση της λίστας παικτών στην ΚΟΠ, καθώς μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να έχει οριστικοποιήσει το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί έως τον Ιανουάριο. Ο προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας, και το επιτελείο του θα καθορίσουν τις τελικές επιλογές, γνωρίζοντας πως μετά τη σημερινή υποβολή δεν θα υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει δύο κενές θέσεις στη λίστα, με την πρώτη να φαίνεται πως θα καλυφθεί από τον Ρομάν Μπεζούς, καθώς η αποθεραπεία του Ουκρανού προχωράει με ταχείς ρυθμούς. Το ερώτημα αφορά τη δεύτερη θέση, που ίσως καλυφθεί από τον Μπάκιτς, ή παραμείνει κενή για ενδεχόμενη μελλοντική κίνηση.

Εάν δηλωθεί ο Μπάκιτς, τότε η πιθανότητα νέας μεταγραφής απομακρύνεται. Ωστόσο, εάν η θέση μείνει ανοιχτή, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για παίκτη χωρίς συμβόλαιο ή δανεικό από άλλη κυπριακή ομάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σέρχιο Αράουχο, με τον οποίο φαίνεται να έχει ανοίξει ξανά ο κύκλος των συζητήσεων. Αν η ομάδα επιλέξει να διατηρήσει ανοιχτή τη θέση στη λίστα, τότε θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις είτε με τον Αργεντινό επιθετικό είτε με άλλον διαθέσιμο ποδοσφαιριστή.

Μέσα στις επόμενες ώρες, η κατάθεση της λίστας στην ΚΟΠ θα διαμορφώσει το τελικό σκηνικό.