Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Με φόρα η Ομόνοια, με «όπλο» την παράδοση η ΑΕΚ!

Με φόρα η Ομόνοια, με «όπλο» την παράδοση η ΑΕΚ!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Με ντέρμπι στη Λευκωσία κλείνει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Απόψε στις 19:00 η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ με τον Μπεργκ να επιστρέφει ξανά στο ΓΣΠ ως αντίπαλος των πρασίνων.

Το τριφύλλι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού πέτυχε τον στόχο της εισόδου στη League Phase του Conference League ενώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 στα 2. Η δραματική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και οι καλές εμφανίσεις έδωσαν αυτοπεποίθηση στην Ομόνοια και ο Νταμπράουσκας θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί του.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της άρχισε με νίκη επί του Απόλλωνα τη σεζόν όμως ακολούθησε η ήττα από την Πάφο και πλέον ψάχνει αντίδραση. Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να κλείσει τον πρώτο δύσκολο κύκλο των ντέρμπι με ένα θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα να δώσει συνέχεια στην καλή παράδοση των τελευταίων δύο χρόνων απέναντι στο τριφύλλι.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης