Home FEATURED Η κίνηση Νταμπράουσκας που «φόρτωσε» ψυχολογία τους παίκτες του

Η κίνηση Νταμπράουσκας που «φόρτωσε» ψυχολογία τους παίκτες του


Το δύσκολο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχιστεί με την επανέναρξη όμως ο Νταμπράουσκας φρόντισε ήδη να φορτώσει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του με μια απλή κίνηση.


Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα και το ματς με την ΑΕΚ το τριφύλλι θα δώσει τρία συνεχόμενα ντέρμπι (ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ) και στη συνέχεια το πρώτο ευρωπαϊκό στη League Phase. Όλα αυτά μέσα σε 17 μέρες όμως δεν είναι η πρώτη φορά φέτος.

Η απόφαση του Νταμπράουσκας να μη ζητήσει αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εθνικό και ενώ είχε το δικαίωμα να το κάνει του βγήκε στον απόλυτο βαθμό.

Οι πράσινοι επικράτησαν στον πρώτο αγώνα επί της Ζίρε στις 22 Αυγούστου με 6-0, ακολούθησε τρεις μέρες μετά ο αγώνας με τον Εθνικό και η νίκη με 3-0, τέσσερις μέρες μετά η ανώδυνη και αδιάφορη ήττα στο Αζερμπαϊτζάν με 1-0 και για το φινάλε το πιο δυνατό μπουστάρισμα, το δραματικό διπλό στο «Αμμόχωστος» την 1η Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά μέσα σε μόλις δέκα μέρες με την κίνηση αυτή του Νταμπράουσκας να μπουστάρει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών του.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια και πλέον ξέρει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στο πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ο Λιθουανός κόουτς επέλεξε να δοκιμάσει τις αντοχές των παικτών του, τους έδειξε ότι τους εμπιστεύεται και πλέον μπορεί να στηρίζεται πάνω σε όλους και όχι στους λίγους…