Home FEATURED Κουλιμπαλί: «Την Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε για εμάς»

Κουλιμπαλί: «Την Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε για εμάς»

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Σενού Κουλιμπαλί, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πλαίσιο της εκπομπής “Match Preview” η οποία προβλήθηκε χθες το Σάββατο.


Οι δηλώσεις του:

“Eίναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς, για να αρχίσουμε καλά τον μήνα. Έχουμε πολλά παιχνίδια για το πρωταθλήμα αυτό τον μήνα και θα είναι καλό τέστ για εμάς.

Η περίοδος της διακοπής ήταν απαραίτητη γιατί είχαμε πολά συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο. Πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα. Χρειαζόμασταν ανάσες, τις πήραμε και τώρα είμαστε έτοιμοι και επανερχόμαστε πιο δυνατοί από τον προηγουμένο μήνα. Νιώθω ωραία, η ομάδα νιώθει ωραία, είμαστε όλοι καλά. Όταν κερδίζεις όλα είναι ΟΚ.

Πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό. Να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, κι εγώ από του πόστο του αμυντικού να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα.

Κατ’ αρχή την Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε για εμάς, κι ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο όπως στο τελεύταιο παιχνίδι. Ο κόσμος μας βοηθά στο να κερδίζουμε. Πρέπει να κερδίζουμε, χρειαζόμαστε δίπλα μας τους οπαδούς μας για να πάρουμε αυτή τη νίκη.”