Home FEATURED Από αθόρυβος στρατιώτης, πρωτοκλασάτος πολεμιστής

Από αθόρυβος στρατιώτης, πρωτοκλασάτος πολεμιστής


Ποτέ δεν τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε όταν δεν έπαιζε όμως πάντοτε δηλώνει παρών άμα του ζητηθεί.

Και όχι απλά δηλώνει παρών, αλλά το φωνάζει με κάθε ευκαιρία. Αν δεν έχετε καταλάβει για ποιον μιλούμε, αναφερόμαστε στον κορυφαίο του αγώνα με την ΑΕΚ, τον Νικόλα Παναγιώτου.

Σε ένα βράδι όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καλή απόδοση σχεδόν σε όλες τις γραμμές, έπρεπε να βγουν μπροστά οι αμυντικοί της. Αυτό έκαναν οι Κουλιμπαλί και Νικόλας, με τον Κύπριο αμυντικό να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις φορώντας τα πράσινα.

Πάντα πρώτος στην μπάλα, με καίριες επεμβάσεις και χωρίς φόβο απέναντι σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κάλυψε όλα τα κενά και τις αδυναμίες παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε μπόλικη πίεση. Ο Νικόλας στα 24 του είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι όσοι έχουν υπομονή και επιμονή μπορούν να πετύχουν.

Ακόμη και ως αμυντικός που δεν παίρνει συχνά τη δόξα σε ένα παιχνίδι, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα βασικό αμυντικό εργαλείο στη φαρέτρα του Νταμπράουσκας. Ακόμη και ο Ελάντερ που ήρθε ως ένας ποιοτικός και έμπειρος στόπερ θα πρέπει να παλέψει και να δουλέψει πολύ περισσότερο για να ανταγωνιστεί τον Παναγιώτου.

Πέρυσι ήταν η χρονιά της καθιέρωσης του, φέτος δείχνει έτοιμος για όλα! Μπράβο Νικόλα, συνέχισε έτσι και ελπίζουμε να κρατάνε σημειώσεις στην ΚΟΠ για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής μας…