Home FEATURED Φρεσκάδα και επιθετική κατοχή – Αυτά που μας έλειψαν με ΑΕΚ

Φρεσκάδα και επιθετική κατοχή – Αυτά που μας έλειψαν με ΑΕΚ


Αυτά έλειψαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να εφαρμόσει το γνωστό επιθετικό της παιχνίδι.


Η ομάδα μας πήρε μια δύσκολη και σημαντική νίκη σε μια νύχτα όπου δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ναι μεν είναι πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε ακόμη και χωρίς να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως για να συνεχίσουμε με νίκες θα πρέπει να αποδόσουμε πολύ καλύτερα. Δεν θα νικάμε πάντα στις κακές μας, οπότε πρέπει να τις μειώσουμε…

Αυτό που έλειψε ήταν η φρεσκάδα στις κινήσεις των παικτών-κλειδιά. Μάριτς και Εράκοβιτς δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στη μεσαία γραμμή και στην πορεία χρειάστηκε και ο Κούσουλος για να κλείσουμε τους χώρους.

Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να παίξουμε κάθετα και να έχουμε αυτή την επιθετική κατοχή των προηγούμενων αγώνων, το είπε και ο κόουτς ότι συνήθως πάιζαμε προς τα πίσω. Κάπως έτσι δώσαμε δικαιώματα στην ΑΕΚ να ανανεώσει πολλές επιθέσεις.

Ο Σεμέδο πέρα από το φοβερή ενέργεια του γκολ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ενώ και ο Σίμιτς ήταν πίσω σε σχέση με άλλα ματς. Οι Χαμάς και Ντιουνκού δέχθηκαν αρκετή πίεση, κυρίως ο Μαροκινός, όμως ακόμη και με όλα αυτά βρήκαμε τρόπο να νικήσουμε.

Ενόψει Ανόρθωσης ξέρει ο Νταμπράουσκας τι πρέπει να βελτιώσει και ίσως δούμε και άλλους παίκτες στην εξίσωση.