Home FEATURED Άντρος Παναγιώτου: «Περίμενε την κατάλληλη στιγμή ο Νικόλας – Θαυμάζω το πείσμα...

Άντρος Παναγιώτου: «Περίμενε την κατάλληλη στιγμή ο Νικόλας – Θαυμάζω το πείσμα και την υπομονή του»


Ο Άντρος Παναγιώτου παραχώρησε δηλώσεις στο Total Green για τις εμφανίσεις και την πορεία του γιου του Νικόλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο πατέρας του Κύπριου αμυντικού μίλησε εμφανώς συγκινημένος και περήφανος στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη προς τον γιο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Νικόλα:

Πως νιώθει για τις παρουσίες του Νικόλα και την αγάπη του κόσμου: «Νιώθω πολύ ωραία, ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου προς τον Νικόλα. Είναι κάτι που με χαροποιεί».

Για τις 100 συμμετοχές του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τις συμβουλές που του έδωσε: «Είναι κάτι που δείχνει εκτίμηση σε όσους προσφέρουν από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν σου πω ότι δεν τον έπαιρνα εγώ προπονήσεις. Εγώ το μόνο που του έλεγα είναι πως αν δουλέψεις θα παίξεις. Δεν έχει κανένα που δουλεύει και αδικείται. Εκεί που χρειαζόταν τον βοηθούσα, όμως ο Νικόλας είναι παιδί που ακούει και αυτό που θαυμάζω είναι η υπομονή του και το πείσμα του».

Για την πορεία του Νικόλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Είχε υπομονή, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να είναι έτοιμος. Θα μπορούσε να παίξει από τα 20 του όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τώρα είναι έτοιμος. Η θέση που παίζει μπορεί με το παραμικρό λάθος να στοιχίσει στην ομάδα, είχε δίπλα του παίκτες άξιους και διεθνείς και πήρε πολλά από αυτούς. Τον βοήθησαν πάρα πολύ για να βελτιωθεί».

«Είναι καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να υπάρχει ανταγωνισμός και έτσι γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να παλεύουν για μια θέση και με τα ματς της Ευρώπης όλοι θα χρειαστούν».

Για το ντέρμπι στο Παπαδόπουλος: «Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Δεν μπορείς να έχεις κάποιο τελειωμένο από την αρχή. Χρειάζεται συγκέντρωση και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Την άποψη του για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Πιστεύω φέτος θα είναι πολύ καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ομάδα που να κερδίζει εύκολα».