Home TOP NEWS Χωρίς υποτίμηση και με… πείσμα για το τέσσερα στα τέσσερα!

Χωρίς υποτίμηση και με… πείσμα για το τέσσερα στα τέσσερα!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της με την Ανόρθωση, ο οποίος θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο(21/09) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by stoiximan.


Το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όπως είναι λογικό έρχεται να «εμβολιάσει» με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι το Σάββατο θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία αυτά για να μπορέσουν να πάρουν το «διπλό» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα.

Πάντως τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους παρασύρει η κακή αγωνιστική εικόνα της Ανόρθωσης και τα αποτελέσματα τη στα τρία πρώτα παιχνίδια η μία ισοπαλία και δύο ήττες και χωρίς καμία υποτίμηση να κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν το ζητούμενο.

Όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έτσι και η Ανόρθωση είναι νέα ομάδα, με νέους παίκτες και  θα παίξει στο «σπίτι» της, μπροστά από τον κόσμο της και θα επιδιώξει να ξεμπουκώσει από τον βαθμό που πήρε την πρώτη αγωνιστική γι’ αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς το Σάββατο το βράδυ όλοι ποδοσφαιριστές, είτε αυτοί που θα αγωνιστούν ως βασικοί , είτε ως αλλαγή θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουν να φύγουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το τέταρτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.