Home TOP NEWS Στην Λάρνακα για το «διπλό» και το… τέσσερα στα τέσσερα!

Στην Λάρνακα για το «διπλό» και το… τέσσερα στα τέσσερα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα στην Λάρνακα και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Η ομάδα μας στο πρώτο εκτός έδρας εφετινό ντέρμπι και δεύτερο στην σειρά ντέρμπι στο πρωτάθλημα, θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο με πολύ καλή ψυχολογία και αγωνιστική αυτοπεποίθηση τα οποία προήλθαν από τα σερί καλά αποτελέσματα και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτά τα στοιχεία και να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της.

Με βάση τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές και το τι έδειξαν μέχρι στιγμής, το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου, για να μπορέσει στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσει το τέταρτο σερί τρίποντο.

Η Ανόρθωση όχι μόνο μοιάζει, είναι λαβωμένη, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε Διοικητικό επίπεδο και σίγουρα απόψε θα προσπαθήσει και θα τα δώσει όλα για να πάρει μια νίκη σε ένα ντέρμπι που θα την βοηθήσει να πάρει τα πάνω της. Ως εκ τούτου θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους όσους θα αγωνιστούν είτε ως βασικοί, είτε προερχόμενοι από τον πάγκο για να μπαρέσουν να φέρουν το τρίποντο στο τέλος της βραδιάς στην Λευκωσία, συνεχίζοντας με το απόλυτο την πορεία προς τον τίτλο.