Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή «μάχη» κόντρα στην Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική της Cyprus League.


Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας θα ταξίδεψει το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλο» έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι Ατζίλι και Λοίζου, έμεινε εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μασούρας.

Ο Λιθουανός τεχνικός με βάση και με αυτά που είδε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με την ομάδα μας δηλαδή να βγάζει μια κόπωση στο παιχνίδι της, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές και ειδικότερα στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Όσον αφορά την πρόβλεψη της ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι η οποία γίνεται με κάθε επιφύλαξη αυτή έχει ως εξής.

Κάτω από το τέρμα θα βρεθεί ο απόλυτος, Φαμπιάνο, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 9 παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Την αμυντική γραμμή αναμένεται να απαρτίζεται από τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο και στα δύο «φτερά» περιμένουμε να τοποθετηθούν οι Χαμάς και Ντιουνκού.

Στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινούνται σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Εράκοβιτς μαζί με τον Μάριτς και λίγο πιο μπροστά τους θα πάρει θέση ο Σίμιτς που θα κινείται πίσω από τον επιθετικό.

Στο επιθετικό τρίτο τώρα, θα δούμε στα άκρα τους Σεμέδο και Αλιούμ και τον Μάριους Στεπίνσκι να κινείται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Ντιουνκού, Μάριτς, Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι

Η αποστολή: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.