Home TOP NEWS Νίκη για να επανέλθει η ηρεμία!

Νίκη για να επανέλθει η ηρεμία!


Η ήττα της ομάδας μας το περασμένο Σάββατο από την Ανόρθωση, η οποία ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, έφερε μια μικρή απογοήτευση και κάποιες μουρμούρες από μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να ξεπεραστούν όλα αυτά: η νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Παρασκευή (27/09), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Ο στόχος απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού είναι ξεκάθαρος: μια καλή εμφάνιση και οι τρεις βαθμοί, που θα επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Η ομάδα μας έχει δείξει τόσο στα ευρωπαϊκά ματς, όπου πέτυχε 5 νίκες σε 6 αγώνες και μπήκε στους ομίλους, όσο και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ότι διαθέτει την ποιότητα και τους παίκτες για να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο και να πετύχει τους στόχους της.

Απέναντι στην ΑΕΛ, που στα πρώτα παιχνίδια της έδειξε καλά στοιχεία και ομοιογένεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα για να επιστρέψει στις νίκες και να φέρει την ηρεμία στην ομάδα και τον κόσμο.