Home TOP NEWS Ίσως επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Εβάντρο!

Ίσως επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Εβάντρο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, στοχεύοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών και την επιστροφή στις νίκες.
Ο Λιθουανός προπονητής, μετά την ήττα από την Ανόρθωση, έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επερχόμενο ματς και εργάζεται πάνω στα πλάνα του για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πιθανό να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον Εβάντρο Κόστα να διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη επί της ΑΕΚ, δεν αγωνίστηκε με την Ανόρθωση, αλλά δεν αποκλείεται την Παρασκευή να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Εβάντρο έχει δείξει ότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, με την ικανότητά του να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή και να μοιράζει κάθετες πάσες. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύτιμα για την ομάδα μας, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την ΑΕΛ.