Home TOP NEWS Να η ευκαιρία σου Ανδρόνικε!

Να η ευκαιρία σου Ανδρόνικε!

Μετά την κόκκινη του Στεπίνσκι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση το βάρος στην επίθεση στα επόμενα δύο παιχνίδια με ΑΕΛ και Άρη θα πέσει στον Ανδρόνικο Κακουλλή.


Ο Διεθνής Κύπριος επιθετικός δήλωσε μετά το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ότι, είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να καλύψει επάξια το κενό που αφήσει μετά την αποβολή του ο Πολωνός στράικερ.

Την φετινή σεζόν ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι δεύτερη επιλογή στην επίθεση, καθώς βασικός αγωνίζεται ο Στεπίνσκι, ωστόσο από το αυριανό παιχνίδι και λόγω της απουσίας του Πολωνού επιθετικού θα είναι αναγκαστικά η πρώτη επιλογή για τον Νταμπράουσκας στην «αιχμή του δόρατος».

Στόχος για τον Κακουλλή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δίνεται να αγωνιστεί ως βασικός και να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό και να συμβάλει κι αυτός με την σειρά του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της που είναι η νίκη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κακουλλής έχει την εμπειρία και τις παραστάσει για να αντεπεξέλθει σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως είναι αυτό με την ΑΕΛ και είμαστε βέβαιοι ότι αύριο θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.