Home TOP NEWS Η σίγουρη αλλαγή και τα υπόλοιπα σενάρια

Η σίγουρη αλλαγή και τα υπόλοιπα σενάρια


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΛ απόψε (19:00-Cytavision) στο ΓΣΠ με ένα και μοναδικό στόχο την επιστροφή στα τρίποντα.


Η απουσία του Στεπίνσκι λόγω τιμωρίας θα φέρει σίγουρα μια αλλαγή στην ενδεκάδα με τον Κακουλλή να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ως βασικός. Ο Κύπριος φορ αγωνίστηκε στα 3 από τα 4 πρώτα ματς ως αλλαγή και τώρα καλείται να αρπάξει την ευκαιρία του και να καλύψει το κενό του Στεπίνσκι.

Από εκεί και πέρα ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιες άλλες αλλαγές όμως δεν περιμένουμε να γίνει εκτεταμένο λίφτινγκ στην ενδεκάδα.

Αυτός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός είναι ο Εβάντρο σε ρόλο δεκαριού. Σε μια τέτοια περίπτωση ένας εκ των Χάμπο ή Εράκοβιτς θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Άλλο πιθανό σενάριο είναι να μετακινηθεί ο Σίμιτς σε πιο κεντρικό ρόλο ως δεκάρι μπροστά από Εράκοβιτς (ή Χάμπο) και Μάριτς. Σε αυτή την περίπτωση την θέση στο δεξί φτερό διεκδικούν οι Αλιούμ, Λοΐζου και Ατζίλι.

Επίσης υπάρχει και η επιλογή του Κούσουλου στη μεσαία γραμμή, με τον Κύπριο μέσο να περιμένει και αυτός τις ευκαιρίες του. Μάριτς και Εράκοβιτς είναι οι πρώτες επιλογές όμως Κούσουλος και Χάμπος μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες είτε ως βασικοί είτε από τον πάγκο. Αυτό βέβαια το ξέρει καλύτερα ο κόουτς και το τεχνικό επιτελείο.

Στην αμυντική γραμμή δεν περιμένουμε να δούμε κάποια αλλαγή με την τετράδα Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς να παραμένει σταθερή.