Home TOP NEWS Match Report: Επιβλητικό τριφύλλι και επιστροφή στις νίκες με ανατροπή!

Match Report: Επιβλητικό τριφύλλι και επιστροφή στις νίκες με ανατροπή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ όμως με μια επιβλητική εμφάνιση έφτασε στην ανατροπή επί της ΑΕΛ επικρατώντας με 3-1. Με 10 δέκα τελείωσε τον αγώνα η ΑΕΛ λόγω αποβολής του Κέσκες στο 80′.


Ο Σινγκ άνοιξε το σκορ στο 8′ για την ΑΕΛ όμως το τριφύλλι ισοφάρισε πρώτα στο 44′ με Κακουλλή και στη συνέχεια ο Κουλιμπαλί πήρε το όπλο του ολοκληρώνοντας την ανατροπή με δύο προσωπικά γκολ στο 51′ και το 65′.

Αποχώρησε τραυματίας ο Σεμέδο όμως ο Λοΐζου που τον αντικατέστησε ήταν σε εξαιρετική βραδιά και μαζί με τους υπόλοιπους οδήγησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη.

Α’ Ημίχρονο

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στον αγώνα όμως στο 8ο λεπτό η ΕΛ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Σινγκ να κάνει την κούρσα από αριστερά και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Φαμπιάνο για το 0-1.

Η πρώτη αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 14′ με τον Κακουλλή να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή όμως ο πορτιέρο της ΑΕΛ έκανε μεγάλη και δύσκολη απόκρουση. Στο 16′ απειλήσαμε ξανά σε φάση διαρκείας στην περιοχή όμως ο Μπράγκα έβγαλε το σουτ του Σεμέδο από κοντά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε πίεση στην ΑΕΛ και στο 27′ το δυνατό σουτ του Σεμέδο σταμάτησε και πάλι στον Μπράγκα που έκανε νέα δύσκολη απόκρουση.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν σε μεγάλη βραδιά και στο 33’έκανε νέα τεράστια απόκρουση σε κεφαλιά του Κακουλλή ενώ στο 37′ ο Κύπριος φορ βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή όμως το τέλειωμα του ήταν αδύναμο.

Τελικά το τριφύλλι βρήκε το γκολ στο 44′ μετά από κάθετη πάσα του Εβάντρο και ωραίο τελείωμα του Κακουλλή με το αριστερό! Στα εναπομείναντα λεπτά η πίεση αυξήθηκε όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Με την ίδια όρεξη και επιθετικότητα άρχισε στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λοΐζου να κάνει φοβερή κούρσα στο 49′ όμως το πλασέ του πέρασε μόλις έξω.

Στο 52′ ήρθε η ανατροπή με υπογραφή των δύο στόπερ μας, Παναγιώτου και Κουλιμπαλί! Ο Νικόλας έκανε την συρτή μπαλιά από αριστερά και ο Κούλι από κοντά στη μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 57′ η ΑΕΛ απείλησε με δυνατό πλασέ του Μάμα όμως ο Φαμπιάνο εκτινάχθηκε και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στη συνέχεια ο Σίμιτς έφτασε κοντά στο 3-1 και το πρώτο του γκολ όμως το σουτ του μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά τέσσερα λεπτά μετά, στο 65′ ο Σίμιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-1!

Στο 69′ ο Κουλιμπαλί σκόραρε ξανά όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφ-σάιντ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ισχυρό προβάδισμα όμως συνέχισε να ψάχνει κι άλλο γκολ.

Στο 71′ ο Λοΐζου με δυνατό σουτ, στο 82′ ο Σίμιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Μάριτς με γυριστό στο 91′ ανάγκασαν τον Μπράγκα σε άλλες τρεις μεγάλες αποκρούσεις.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ πανάξια νικήτρια και κάπως έτσι γράψαμε την τέταρτη νίκη μας σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα!