Home FEATURED Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς – Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση του!

Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς – Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση του!

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται από το βράδυ του Σάββατου στην Κύπρο για να «κλειδώσει» την μεταγραφή του στην ομάδα μας και να αποτέλεσει κι αυτός άλλη μια επιλογή στα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας.


Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού Πειραίως, ως γνωστόν συμφώνησε με την ομάδα μας για συμβόλαιο δύο χρόνων κι αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τότε θα περάσει από τα Γραφεία για να υπογράψει τα συμβόλαια του και να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς κουβαλάει στην πλάτη του ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς στην καριέρα του αγωνίστηκε σε μεγάλους συλλόγους. Αγωνίστηκε στην Παρτιζάν. Έπαιξε για μια πενταετία στην Φιορεντίνα. Επίσης αγωνίστηκε στην Μάντεστερ Σίτι, Ίντερ, Μονακό, Χέρτα Βερολίνου και ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει το Κόνφερενς Λιγκ, αγωνιζόμενος μάλιστα και στον τελικό.

Από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο, φαίνεται ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι για την ολοκλήρωση της μεταγράφης του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες θα προκύψουν κι οι επίσημες ανακοίνωσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ.