Home TOP NEWS Όλες οι τοποθετήσεις του Νταμπράουσκας και Κουλιμπαλί για το ματς με την...

Όλες οι τοποθετήσεις του Νταμπράουσκας και Κουλιμπαλί για το ματς με την Βίκινγκουρ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βίκινγκουρ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League. Απο πλευράς των ποδοσφαιριστών στο πάνλε βρέθηκε ο Σενού Κουλιμπαλί.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νταμπράουσκας:

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη League Phase, είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τον αγώνα. Υποδεχόμαστε αύριο την ομάδας από την Ισλανδία και θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή είναι όμως η δουλεία μας, να δείχνουμε συνέπια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή απόδοση στο γήπεδο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα και όταν ολοκληρωθεί θα δούμε τον επόμενο».

Για τη Βίκινγκουρ: «Η Βίκινγκουρ είναι από τις κορυφαίες στη χωρά της και συνήθως κερδίζει. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Όλοι έχουν τα πλην και τα συν τους. Έχουν νεαρούς παίκτες, διψασμένους, έχουν το απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους. Θα προσπαθήσουμε να μην δίνουμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο και εξαρτάται πως θα παίξουμε και εμείς. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Λέω στους παίκτες μου να μην βλέπουν το σκορ, να απολαμβάνουν τον αγώνα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές στην Κύπρο είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε να το απολαύσουμε. Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μπέζους δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά προπονείται κανονικά και είναι στο 90% της ετοιμότητας. Μετά τη διακοπή υπολογίζουμε πως θα τον έχουμε διαθέσιμο. Ο Μουσιαλόφσκι προπονείται ατομικά, όπως και ο Σεμέδο, που ανεβαίνει καθημερινά».

Για Γιόβετιτς: «Μεγάλη μεταγραφή, ανεβάζει το επίπεδο γενικότερα στην Κύπρο. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος. Προπονείται ατομικά, είναι άριστος επαγγελματίας και είναι σχεδόν έτοιμος για να αγωνιστεί. Μπορεί να παίξει ως εννιάρι, ως δεκάρι και στα άκρα. Για ένα ιδιοφυή παίκτη δεν έχει θέση που παίζει αλλά τι μπορεί να προσφέρει. Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση».

 

Κουλιμπαλί:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα αύριο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: «Νιώθω πολύ καλά είναι εύκολο να παίζω μαζί του. Είναι νεαρότερος από μένα και έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε για όλα. Συμβουλεύει ο ένας τον άλλο».

Για τα γκολ του: «Κάποτε συμβαίνει, η διαφορά είναι πως νιώθω ότι μπορώ να σκοράρω».