Home FEATURED Η φράση που λέει συνεχώς ο Νταμπράουσκας στους παίκτες του

Η φράση που λέει συνεχώς ο Νταμπράουσκας στους παίκτες του [Βίντεο]


Μέσα σε λίγες λέξεις ο Σενού Κουλιμπαλί εξήγησε την διαφορά στην απόδοση της ομάδας φέτος και αποκάλυψε μια από τις αγαπημένες φράσεις του Νταμπράουσκας στις προπονήσεις.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη διαφορά στην απόδοση του φέτος σε σχέση με πέρυσι, ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως η διαφορά είναι ο κόουτς. Πιο συγκεκριμένα τόνισε τον τρόπο που τους ζητά να παίζουν και ότι τους αναφέρει συνεχώς την φράση «Μην φοβάσαι να παίξεις».

Μια φράση που δείχνει την επιθετική φιλοσοφία του κόουτς και που έχει βοηθήσει στο κατακόρυφο ανέβασμα της αυτοπεποίθησης και της δημιουργίας στην ομάδα μας.

Τι είπε ακριβώς ο Κουλιμπαλί:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η διαφορά είναι ο κόουτς. Έτσι θέλει να παίξει, αυτό μας ζητά. Πιστεύω ότι μπορώ να αφομοιώσω οτιδήποτε μου ζητηθεί. Μπορώ να παίξω με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Γενικά θέλω να είναι ένας αμυντικός που μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μια φράση που λέει ο προπονητής συνεχώς: «Μην φοβάσαι να παίξεις». Συμφωνώ με αυτό και με αυτό τον τρόπο μπορείς να σκοράρεις συνεχώς. Αν δεχθείς ένα ή δυο γκολ μπορείς να σκοράρεις δύο ή τρία γκολ. Αν κρατήσουμε αυτή την νοοτροπία τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σε Κύπρο και Ευρώπη».