Home FEATURED Βραδιές ευρωπαϊκές και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ!

Βραδιές ευρωπαϊκές και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ!


Με ορμή από την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΛ και με τον πράσινο λαό στο πλευρό της, η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.


Το τριφύλλι συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στα προκριματικά και πρώτος της αντίπαλος είναι η Ισλανδική Βίκινγκουρ απόψε (19:45-Cytavision) στο ΓΣΠ. Πρωτοπόρος στην Ισλανδία και επικίνδυνη ομάδα όμως σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο.

Οι πράσινοι του Νταμπράουσκας έδειξαν κόντρα στην ΑΕΛ ότι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Ανόρθωση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί του ΓΣΠ. Με την ορμή του κόσμου μας που θα δώσει το παρών του στο ΓΣΠ και με οδηγό το αήττητο στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη χωρίς καμία υποτίμηση αλλά και χωρίς κανένα φόβο. Η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο, οι επιλογές στο ρόστερ είναι πολλές και ποιοτικές οπότε ο Νταμπράουσκας καλείται να φτιάξει το ιδανικό πλάνο για ευρωπαϊκό σεφτέ στη νεοσύστατη λίγκα του Κόνφερενς.

Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Άρη, σε σχέση πάντα με τα της ενδεκάδας, οπότε ίσως δούμε κάποιες αλλαγές. Όποιοι και να αγωνιστούν έδειξαν ότι είναι ικανοί να βοηθήσουν και ευελπιστούμε να δούμε το ίδιο καλό πρόσωπο όπως και με την ΑΕΛ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OMONOIA FC (@omonoiafootball)