Home FEATURED Match Report: Αγρίεψε στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ και έριξε τεσσάρα στην ευρω-πρεμιέρα...

Match Report: Αγρίεψε στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ και έριξε τεσσάρα στην ευρω-πρεμιέρα της!


Νικηφόρα πρεμιέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ με το τριφύλλι να επικρατεί με 4-0 της Βίκινγκουρ στο ΓΣΠ.


Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισλανδοί μας έβαλαν δύσκολα όμως στην επανάληψη ο Κουλιμπαλί στο 52′ ξεκλείδωσε την άμυνα των Ισλανδών και οι Κακουλλής (δις)-Αλιούμ τους αποτελείωσαν με άλλα τρία γκολ από το 81′ και μετά!

Α’ Ημίχρονο

Αργός ο ρυθμός στο ξεκίνημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα όμως οι Ισλανδοί έδειχναν καλά οργανωμένοι στα μετώπισθεν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βάλει πίεση ανεπιτυχώς και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 18′ για τους Ισλανδούς με τον Φαμπιάνο να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Χάνσεν.

Η Βίκινγκουρ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 23′ ο Τζούριτς απείλησε με κεφαλιά αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε μεγάλη επέμβαση ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Ινγκιμούνταρσον δεν δυσκόλεψε τον πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η πρώτη αντίδραση του τριφυλλιού ήρθε στο 28′ με το πλασέ του Λοΐζου από το ύψος του πέναλτι να φεύγει λίγο έξω.

Στο 35ο λεπτό ένας σοβαρός τραυματισμός παίκτη της Βίκινγκουρ έφερε πεντάλεπτη διακοπή όμως με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολευόταν αφάνταστα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα της Βίκινγκουρ.

Β’ Ημίχρονο

Με το 0-0 στο ημίχρονο ο Νταμπράουσκας έριξε τον Χάμπο στον αγωνιστικό χώρο αντί του Εβάντρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με περισσότερη διάθεση στο Β’ μέρος.

Στο 52′ ήρθε η ώρα του κίλερ Κουλιμπαλί με τον Γάλλο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ εν μέσω αποθέωσης! Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο γκολ του ενώ σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το γκολ έδωσε νέα πνοή στην ΟΜΟΝΟΙΑ που πίεσε για δεύτερο όμως δεν τα κατάφερε μέσα στα επόμενα λεπτά. Μετά το 65′ οι Ισλανδοί προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το τριφύλλι κρατούσε τους επιθετικούς της Βίκινγκουρ μακριά από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 81′ ο Κακουλλής καθάρισε το ματς σκοράροντας από κοντά με προβολή μετά από γύρισμα του Λοίζου. Δύο λεπτά μετά ο Κούσουλος έκανε την κούρσα από τον άξονα και έβγαλε μόνο τον Κακουλλή όμως το πλασέ του πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιόνσον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε για τα καλά των αέρα των Ισλανδών και στο 87′ ο Αλιούμ, που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 84′, σκόραρε το 3-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία!

Στο 90′ ο Κακουλλής έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο πορτιέρο και σε κενή εστία σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ υπογράφοντας τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη!

Το 4-0 παρέμεινε μέχρι τέλους σε μια ευρωπαϊκή βραδιά όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και με όπλο την αποτελεσματικότητα της έριξε τεσσάρα στη Βίκινγκουρ!