Home FEATURED Πέρσι τέτοια περίοδο στο περιθώριο, φέτος βασικός και… «Killer»!

Πέρσι τέτοια περίοδο στο περιθώριο, φέτος βασικός και… «Killer»!

Τι να πεις και τι να γράψεις για τον Κουλιμπαλί! 


Εκεί που η ομάδα μας τα βρίσκει «μπαστούνια» στο σκοράρισμα έρχεται από την εξωτερική ο Σενού Κουλιμπαλί και σαν «Killer» δίνει τις λύσεις στην ομάδα μας, όπως ακριβώς έγινε και στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Βίκινγκουρ.

Ο Γαλλοαφρικανός αμυντικός της ομάδας μας πραγματικά την φετινή σεζόν μοιάζει ακόμη πιο μεταμορφωμένος (προς το καλύτερο) και εκτός από τις βοήθειες που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο αμυντικό τρίτο, την βοηθάει και στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά τους αριθμούς του την φετινή σεζόν, ο Κουλιμπαλί σε 12 ματς κατάφερε να δει δίχτυα 5 φορές, ενώ σε συνολικά 49 παιχνίδι με την πράσινη φανέλα πέτυχε συνολικά 6γκολ και ξεπέρασε την επίδοση του που είχε με την Dijon FCO με την οποία πέτυχε 5γκολ σε 107 αγώνες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κουλιμπαλί πέρσι τέτοια περίοδο η απόδοση του κινήθηκε σε ρηχά νερά κάτι που ανάγκασε τον Σωφρόνη Αυγουστή να τον αφήσει στον πάγκο από τις 3 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 24 Οκτωβρίου χάνοντας κάποια σημαντικά ματς της ομάδας μας με Αποέλ, ΑΕΛ, Άρη, Δόξα, ΑΕΖ.

Μετά την επιστροφή του, ο Σενού Κουλιμπαλί μαζί με τον Παναγιώτου αποτελούν το «Α και το Ω» στο κέντρο της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον πρώτο να καταγράφει συνεχόμενα 90λεπτά, μάλιστ την φετινή σεζόν μετράει ήδη 10 φουλ συμμετοχές και σίγουρα με τέτοια απόδοση δύσκολα χάνει την θέση του.