Home FEATURED Δεν θέλει πολλά-πολλά ο δαιμόνιος Σαϊντού – Όλα τα λεφτά το χαμόγελο...

Δεν θέλει πολλά-πολλά ο δαιμόνιος Σαϊντού – Όλα τα λεφτά το χαμόγελο του!


Δεν αγωνίστηκε πολύ μέχρι σήμερα ο Σαϊντού Αλιούμ όμως έδειξε και στο παιχνίδι με τη Βίκινγκουρ ότι δεν θέλει και πολλά για να κάνει τη ζημιά.


Το χαμογελαστό παιδί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη επί των Ισλανδών στέλνοντας το μήνυμα ότι όποτε τον χρειαστεί ο Νταμπράουσκας θα δίνει το 110%.

Ο 21χρονος άσος μετράει μέχρι σήμερα 9 συμμετοχές, μόλις 1 ως βασικός και συνολικά αγωνίστηκε 147λεπτά. Ούτε καν δύο 90λεπτα δηλαδή…

Μάλιστα κόντρα στη Βίκινγκουρ μπήκε στο 84′ και τρία λεπτά μετά καθάρισε το ματς μετά από μια υπέροχη κούρσα και τελείωμα, γράφοντας το 3-0.

Κάτι ανάλογο έκανε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό καθώς είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 73′ και το σκορ ήταν στο 1-0. Γκολ στο 76′, γκολ και στο 85′ και καθάρισε και εκείνο το ματς.

Το χαμόγελο του σε κάθε γκολ του λάμπει και ελπίζουμε να το δούμε πολλές φορές μέσα στη χρονιά!

Ο Αλιούμ είναι η απόδειξη για το βάθος που υπάρχει στα φτερά και γενικότερα. Σίγουρα μπορεί να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής όμως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο κάθε παίκτης έχει τον δικό του ρόλο να διαδραματίσει μέσα στη σεζόν.