Home TOP NEWS Ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Σούπερ Καπ Πετόσφαιρας από τον Παφιακό

Ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Σούπερ Καπ Πετόσφαιρας από τον Παφιακό


Ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ κέρδισε την ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-0 σετ

Το 4ο Σούπερ Καπ στην ιστορία του πανηγυρίζει από το βράδυ της Παρασκευής ο Kuutio Ηοmes ΠΑΦΙΑΚΟΣ. Στον 31ο Τελικό του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ η ισχυρή ομάδα του Γιώργου Πλατρίτη κέρδισε την πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-0 σετ στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ Αθλητικό Κέντρο στην παρουσία 310 θεατών και κατέκτησε τον Τίτλο.

Με την ομάδα της Πάφιου έκανε ντεμπούτο η μεγάλη μεταγραφή της σεζόν ο Νικόλας Ελευθερίου που αγωνίστηκε εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Στο πρώτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε εντυπωσιακά και προηγήθηκε 06-02 με αιχμή τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Teo Lopes. Σταδιακά ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ αφού χάλασε την υποδοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε με τους Wagner, Ελευθερίου και Yordanov να πρωταγωνιστούν να προσπεράσει στο σκορ με αποτέλεσμα το σετ να κριθεί στους έξτρα πόντους όπου η παφιακή ομάδα κέρδισε 24-26 σε 39’ και προηγήθηκε 0-1 σετ.

Εντυπωσιακός ήταν ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ στο δεύτερο σετ όπου εκμεταλλευόμενος τα λάθη και την κακή υποδοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προηγήθηκε 13-20 για να επικρατήσει σε 31’ 18-25, αφού οι ‘πράσινοι’ στα τελικά στάδια παίζοντας με τους παγκίτες μείωσαν τη διαφορά.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 10-09 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στη συνέχεια η ομάδα του Γ. Πλατρίτη ανέβασε στροφές, ξέφυγε με 13-19. Η ομάδα του Σάββα Σάββα έκανε την προσπάθειά της, μείωσε σε 16-19, αλλά ο Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ με Ελευθερίου και Yordanov βρήκε τις λύσεις και κέρδισε σε 30’ 19-25 και τον Τελικό του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ με 3-0 σετ.

Την απονομή στον αρχηγό του Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ Bojan Iordanov έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Κώστας Κωνσταντίνου.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Αntipkin, Dos Reis Pires, Αλεξίου, Lopes, Dvoranen, Aντωνιάδης -Λίμπερο Πάπας – Aλλάγές: Παπαδημητρίου, Μαυρομμάτης, Φαούτας.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Rodriques, Στρουκάρεβιτς, Araja, Ελευθερίου, Προδρόμου, Yordanov – Λίμπερο: Στ. Σαββίδης – Αλλαγές: Wagner, Παναγιωτίδης.

Τον αγώνα σφύριξαν οι διεθνείς διαιτητές Ισαάκ Φλουρής και Ιωάννης Μιτσής.