Home SPORTS NEWS Στέφενς: «Δύσκολος αντίπαλος η Μπενφίκα»

Στέφενς: «Δύσκολος αντίπαλος η Μπενφίκα»


Ο Χουμπ Στέφενς χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τη Μπενφίκα, θεωρεί κρίσιμο το παιχνίδι στην Τούμπα και τονίζει ότι όλα μπορούν να συμβούν στα δύο ενενηντάλεπτα των αναμετρήσεων στη φάση των 32.

«Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και το είδαμε αυτό από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.Θα την παρακολουθήσουμε ακόμα πιο πολύ τώρα. Όμως νομίζω ότι η Μπενφίκα είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες του τουρνουά.

Σίγουρα θέλεις μεγάλα παιχνίδια αλλά θες και να προκρίνεσαι. Όμως ακόμα και με την Μπενφίκα σε δύο ενενηντάλεπτα όλα μπορούν να γίνουν.

Τα αδύνατα σημεία θα τα συζητήσω με τους παίκτες. Θα είναι ένα παιχνίδι που για τους ποδοσφαιριστές και για τους φιλάθλους θα έχει ωραίο θέαμα. Έχουν πολύ καλή επίθεση. Έχουν πολύ ποιότητα αλλά έχουμε και εμείς και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στο γήπεδο.

Μακάρι το δυνατό μας όπλο να είναι το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι εντός έδρας. Υπάρχουν πιθανότητες παρά το γεγονός ότι είναι δυνατός αντίπαλος η Μπενφίκα. Πρέπει όμως να βγάλουμε τα καλά χαρακτηριστικά μας.

Πρώτα όμως είναι το παιχνίδι της Τούμπας το οποίο δεν πρέπει να χάσουμε. Από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν στο εκτός έδρας.»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr