Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου: «Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη…»

Ανδρέας Δημητρίου: «Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη…»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.


Οι δηλώσεις:

Ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας ήταν μία προπόνηση και οδηγίες που αφορούσαν τις τακτικές, δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο ο προπονητής σε αυτό το σύντομο διάστημα. Δούλεψε χθες το πλάνο με το οποίο θέλει να αγωνιστεί σήμερα η ομάδα και να προσπάθήσει να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη.

Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο ότι μπορούμε και αγωνιζόμαστε σε διοργανώσεις όπως το Κόνφερενς . Δεν παραπονιούμαστε νιώθουμε τυχεροί και προνομιούχοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι αμφίρροπο παιχνίδι, πιστεύουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε το στόχο μας.

Για τις σημερινές αλλαγές του προπονητή σήμερα…

“Είναι μέρος της τακτικής προσέγγισης του αγώνα αλλά και για να δωθούν ανάσες για να φρεσκαριστεί η ομάδα όπως πρέπει μέσα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το επιτελείο μας την φυσική κατάσταση των παικτών και κρίνει ποιοι και πόσο μπορούν να βοηθήσουν. “

Για τους τραυματίες Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι…

“Ο Σεμέδο πάει αρκετά καλά και με την επανέναρξη θεωρούμε ότι θα ενταχθεί κανονικά, ο Μουσιαλόφσκι αξιολογείται ακόμη η κατάσταση του και θα δούμε στην πορεία πότε θα είναι έτοιμος”