Home FEATURED Match Report: Δεν τα κατάφερε στη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήττα από τον...

Match Report: Δεν τα κατάφερε στη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήττα από τον Άρη


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα κατάφερε στη Λεμεσό και ηττήθηκε με 2-0 από τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για το τριφύλλι στο πρωτάθλημα.


Ο Κβιλιτάια πέτυχε και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, πρώτα με κεφαλιά στο 25′ και με εκτέλεση πέναλτι στο 54′. Ο Φαμπιάνο απέκρουσε πέναλτι στο 41′ ενώ ντεμπούτο με το τριφύλλι έκανε ο Γιόβετιτς. Με 10 τελείωσε τον αγώνα ο Άρης λόγω αποβολής του Γιαγκό στο 88′.

Το τριφύλλι δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο και όταν προσπάθησε να αντιδράσει ήταν πια αργά αφού ο Άρης προηγήθηκε από νωρίς στο Β’ μέρος με 2-0 και έλεγξε το ματς. Η μεγάλη ευκαιρία του Κακουλλή στο 21′ και το γκολ του Κβιλιτάια αμέσως μετά στο 25′ έγειραν από νωρίς την πλάστιγγα υπέρ του Άρη, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην αντιδρά όπως θα ήθελε.

Α’ Ημίχρονο

Με τον Άρη να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο άρχισε ο αγώνας στη Λεμεσό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά και στο 5ο λεπτό ο Γκομίς απείλησε με δυνατό σουτ που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Φαμπιάνο.

Η πρώτη απειλή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 14′ με την κεφαλιά του Σίμιτς από καλό σημείο στην περιοχή να καταλήγει στην αγκαλιά του Βανά.

Στο 21′ σε μια γρήγορη αντεπίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κακουλλής έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή όμως ο Βανά πραγματοποίησε τεράστια απόκρουση σε κόρνερ!

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 25ο λεπτό, ο Κβιλιτάια με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 για τον Άρη.

Η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το γκολ δεν ήταν η καλύτερη με τον Άρη να ελέγχει το ματς και να ψάχνει κι άλλο γκολ.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 40ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κούσουλου στην περιοχή όμως μίλησε η κλάση του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «ψάρεψε» τον Μαγιαμπέλα και κράτησε την διαφορά στο σκορ στο ένα γκολ.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη της επανάληψης ο Νταμπράουσκας έριξε στον αγώνα Γιόβετιτς και Λοΐζου σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως στο 53′ ο Άρης κέρδισε και 2ο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παναγιώτου στον Μπένγκτσον.

Αυτή τη φορά ο Κβιλιτάια ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Φαμπιάνο για το 2-0 υπέρ της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Στο 59′ ο Γιόβετιτς έκανε την πρώτη του καλή ενέργεια όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Βανά Άλβες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύξησε την πίεση της μετά το 65′ και στο 68′ ο Λοΐζου βρέθηκε σε καίρια θέση στην περιοχή όμως το σουτ του σταμάτησε σε τάκλιν αμυντικού.

Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν φυσιολογικό να αφήνουμε χώρους πίσω και στο 72′ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 όμως ο Νίκολιτς από τη μικρή περιοχή αστόχησε.

Ούτε η είσοδος των Ατζίλι, Εράκοβιτς και Μασούρα βοήθησε ιδιαίτερα με τον Άρη να κάνει διαχείριση του υπέρ του σκορ και το τριφύλλι να μην μπορεί να απειλήσει στο επιθετικό τρίτο.

Στο 88΄ο Γιαγκό αποβλήθηκε αφήνοντας τον Άρη με 10 παίκτες όμως αυτό δεν άλλαξε κάτι παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.