Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα-Στιγμιότυπα-Βαθμολογία]


Με τα τρία παιχνίδια των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη, ΟΜΟΝΟΙΑ, Πάφος FC και Αποέλ, απέναντι σε Άρη, ΕΝΠ και ΑΕΚ, έπεσε το βράδυ της Κυριακής η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Ο απολογισμός της αγωνιστικής:

Καρμιώτισσα – Απόλλωνας [2-0]

Η πρώτη δόση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έγινε το βράδυ της Παρασκευής με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα. Οι «πορτοκαλί» με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Μάουρο Καμορανέζι κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη επικρατώντας του Απόλλωνα με 2-0 με τα γκολ του Γιούση και Πόθο.

Η δράση στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε το Σάββατο με άλλες τρεις αναμετρήσεις που έγιναν στο «Δόξα Επιστροφή | Γλαύκος Κληρίδης», στο στάδιο «Αλφαμέγα» και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ομόνοια 29Μ – Ομόνοια Αραδίππου [1-2]

Στην Περιστερώνα αναμετρήθηκαν οι δύο από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας η Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου, που βρήκε την ομάδα της Αραδίππου να πανηγυρίζει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την 4η τους ήττα σε έξι παιχνίδια και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα [3-1]

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έγινε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο βρήκε τους γηπεδούχος να πανηγυρίζουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχθηκε νέα ήττα που την κρατάει στα χαμηλά της βαθμολογίας, ενώ έφερε και την απομάκρυνση του Χριστοδούλου.

ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας [5-2]

Στο «Αλφαμέγα» η ΑΕΛ έκανε επίδειξη δύναμης στον Εθνικό Άχνας επικρατώντας με 5-2 και επέστρεψε στις νίκες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Ανδρέα Μακρή ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ στη νίκη της ομάδας του. Ο Εθνικός Άχνας παρά την προσπάθεια του γνώρισε 3η ήττα στο πρωτάθλημα.

Η αυλαία της αγωνιστικής έπεσε την Κυριακή το βράδυ σε «Τάσσος Μάρκου», στάδιο «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ.

ΕΝΠ – Πάφος FC [1-2]

Στο «Τάσσος Μάρκου» η πρωτοπόρος Πάφος FC αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ΕΝΠ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το «διπλό» πανηγυρίζοντας την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα που την κρατάει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ [2-0]

Στο «Αλφαμέγα» η ομάδα μας κοντραρίστηκε με τον Άρη Λεμεσού, με την «ελαφρά ταξιαρχεία» να καταφέρνει να παίρνει τη νίκη με 2-0. Η ομάδα του Σπιλέφσκι άνοιξε το σκορ με τον Κβιλιτάια, πριν την ανάπαυλα έχασε πέναλτι με τον Μαγιαμπέλα (το απέκρουσε ο Φαμπιάνο) και στην επανάληψη ο Κβιλιτάια από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για την ομάδα μας αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε έξι παιχνίδια και η δεύτερη σε εκτός έδρας ματς.

Αποέλ – ΑΕΚ [0-1]

Στο ΓΣΠ έγινε το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Αποέλ και την ΑΕΚ το οποίο βρήκε τους «κιτρινοπράσινους» του Χένινγκ Μπεργκ να πανηγυρίζουν τη νίκη και ένα πολύτιμο «διπλό» το οποίο τους ανέβασε στην βαθμολογία. Για τον Αποέλ η ήττα από τους Λαρνακείς ήταν η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παίχνιδι μένουν μακριά από θετικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια:

7η αγωνιστική

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου
18:00 Ομόνοια Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ
19:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ε.Ν. Παραλιμνίου
19:00 Πάφος F.C. – Καρμιώτισσα

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου
16:30 Εθνικός – Άρης
19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση
19:00 Απόλλων – ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ