Home TOP NEWS Post Game: Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος – Τώρα απαιτείται ανασύνταξη...

Post Game: Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος – Τώρα απαιτείται ανασύνταξη και δουλειά!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Λεμεσό κι από το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού, δεχόμενη την τρίτη της φετινή ήττα και την δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, προηγήθηκε αυτή με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».


Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας κατά γενική ομολογία δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε κόντρα στον Λεμεσιανό σύλλογο. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας δεν ήταν συγκεντρωμένη στην τακτική και στο πλάνο του προπονητή, πλήρωσε κάποιες αδυναμίες της και στο τέλος της βραδιάς βρέθηκε στην λάθος πλευρά του σκορ.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα χρονικά. Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, με τον Άρη να έχει την κυριαρχία στο παιχνίδι, στην συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το ματς και εκεί ήταν που κατάφερε να δημιουργήσει και τις μεγάλες ευκαιρίες με δράστη τον Κακουλλή, ωστόσο μίλησε ο «νόμος» του ποδόσφαιρου με τον Άρη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στα μετόπισθεν και να ανοίγει το σκορ, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Φαμπιάνο έπιασε πέναλτι και κράτησε την ομάδα μας ζωντανή.

Στην επανάληψη ο Νταμπράουσκας προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα και να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή ρίχνοντας στο ματς τους Γιόβετιτς (ντεμπούτο) και τον Λοίζου. Μπορούμε να πούμε ότι οι δύο αλλαγές έδωσαν πνοή και άλλο αέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχε κάποιες προϋποθέσεις, όμως δεν μετατράπηκαν ποτέ σε ευκαιρίες.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο και την κατοχή, ο Άρης κόντρα στην ροή του χρόνου κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (αυστηρό) και εκεί χάθηκε εντελώς η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και η ελπίδες για κάτι καλό.

Η ήττα αυτή ήρθε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κυλήσει διαφορετικά, φυσικά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Τώρα ακολουθεί η διακοπή, ο Νταμπράουσκας θα πρέπει να δουλέψει σε αυτή με τους ποδοσφαιριστές του (θα έχει πολλές απουσίες λόγω των Εθνικών) για να διορθώσει πράγματα, έτσι ώστε με την επανέναρξη η ομάδα να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη.

Με την επιστροφή από την διακοπή, ο Γιόβετιτς θα είναι ακόμη πιο έτοιμος αφού θα προσθέσει προπονήσεις στα πόδια του, θα είναι διαθέσιμος ο Σεμέδο, ενώ στην φαρέτρα του Νταμπράουσκας θα προστεθεί και ο Ρομάν Μπεζούς.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή την διακοπή να πάρουν πολύτιμες ανάσες, να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να επανέλθουν όλοι πιο έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη.