Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Aποτελέσματα & επόμενοι αγώνες

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Aποτελέσματα & επόμενοι αγώνες

Την 2η αγωνιστική των πρωταθλημάτων Παίδων και την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Η Κ19 έκανε το 4/4 κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 1-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Θεοδοσίου και Ευαγγέλου. Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση και αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει αγώνα λόγω διακοπής για τις Εθνικές ομάδες.

Η Κ17 πήρε την πρώτη της νίκη με το εντυπωσιακό 1-6 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Σκόραραν οι Κωνσταντινίδης (χατ-τρικ), Αντωνίου, Δημοσθένους και Χαραλάμπους. Επόμενος αγώνας με τον Άρη εντός έδρας, το Σάββατο στις 12:00 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.

Η Κ16 έφτασε τους 4 βαθμούς κερδίζοντας εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 2-3. Χαραλάμπους, Φεγίζ και Μάκκουλας πέτυχαν τα γκολ. Επόμενος αγώνας με τον Άρη εντός έδρας, το Σάββατο στις 09:30 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.

Η Κ15 εξήλθε ισόπαλο 4-4 με τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας, σε αγώνα που μετέδωσε το OMONOIA TV. Μάλιστα επέστρεψε στο σκορ ενώ έχανε αρχικά με 0-4! Σκόρερ οι Ιωάννου, Επιφανίου, Σάββα και Ιακώβου. Μετά από δύο αγωνιστικές η ομάδα μας έχει 4 βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο πάει να παίξει εκτός έδρας με Άρη στις 12:00.

Η Κ14 έχασε με 1-4 από τη Νέα Σαλαμίνα και έμεινε στους τρεις βαθμούς. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Θεοχάρους. Τον αγώνα μετέδωσε το OMONOIA TV. Eπόμενος αγώνας το Σάββατο στις 10:00, στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Άρη.

Η Κ13 κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με 2-5. Χατ τρικ σημείωσε ο Οζλέρ και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Παπαμαρίνος και Τινγκερίδης. Επόμενος αγώνας την Κυριακή στις 10:00 απέναντι στον Αχυρώνα Ονήσιλο.

Απο επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Omonoiafc.com.cy