Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης: «Όλα λειτουργούν πολύ καλά φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Μάριος Αργυρίδης: «Όλα λειτουργούν πολύ καλά φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Αργυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Supersport104, στην εκπομπή «Game Time» με τον Πολύβιο Αλεξάνδρου.


Ο κ. Αργυρίδης αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν την πετόσφαιρα και το Futsal, ενώ ανέλυσε τα πεπραγμένα του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για το ποδόσφαιρο και την απόδοση της Ομόνοιας: «Νομίζω ότι η πορεία της Ομόνοιας φανερώνει ότι έχουμε εξαιρετική ομάδα, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, άλλωστε και ο εκπρόσωπος Τύπου κάνει μία άρτια ενημέρωση. Θέλω να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα και να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι καλά στελεχωμένη. Με ικανοποιεί αυτό που παρακολουθώ στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί να μην με ικανοποιεί; Κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε, ωστόσο, η Ομόνοια και στα δύο ματς που ηττήθηκε, έχασε αρκετές ευκαιρίες, εάν έμπαιναν αυτές οι ευκαιρίες θα ήταν τελείως διαφορετικά τα δεδομένα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα λειτουργούν πολύ καλά φέτος στην Ομόνοια. Όταν έβλεπα κάποια σχόλια στην προετοιμασία ότι η Ομόνοια έχει πρόβλημα, τελικώς δεν έχει πρόβλημα, μια χαρά είμαστε ως σύνολο. Γι αυτό ο κόσμος της Ομόνοιας «έσπασε» κάθε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας επειδή βλέπει αυτή την εικόνα. Ο κόσμος της Ομόνοιας πιστεύει στο σύνολο, και ο μόνος που μπορεί να σπάσει εκ νέου αυτό το ρεκόρ είναι ο κόσμος της Ομόνοιας, επειδή ακούσαμε διάφορα, καλό θα είναι να προβάλλετε αυτά τα δεδομένα, για να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες με τα εισιτήρια διαρκείας».

Ακούστε όλα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου: