Home FEATURED Στα παιχνίδια που δεν σκόραρε έχασε!

Στα παιχνίδια που δεν σκόραρε έχασε!

Σε τρία από τα φετινά της παιχνίδια, η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.


Το πρώτο ήταν το αδιάφορο παιχνίδι με τη Ζίρα, όπου το αποτέλεσμα δεν είχε σημασία μετά το 6-0 του πρώτου αγώνα. Οι επόμενες δύο ήττες ήρθαν στα εκτός έδρας ματς με την Ανόρθωση και τον Άρη Λεμεσού, όπου η ομάδα μας επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αν και οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα δεν αποτελούν καταστροφή, αφού έχουμε ακόμα 30 παιχνίδια μπροστά μας, είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται προσοχή από τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η δυσκολία να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ, όπως έγινε στα ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ, δεν επαναλήφθηκε στα παιχνίδια με τη Ζίρα, την Ανόρθωση και τον Άρη.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας την ευκαιρία στον Λιθουανό προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» να δουλέψουν χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο κομμάτι που προαναφέραμε.

Ο στόχος είναι η ομάδα μας να παρουσιαστεί πιο έτοιμη και αποτελεσματική με την επανέναρξη και να μπορέσει να βγάζει και καλύτερη αντίδραση όταν βρίσκεται κατά την διάρκεια του αγώνα στην αντίθετη πλευρά του σκορ.