Home FEATURED Έδειξε ανωτερότητα, πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα!

Έδειξε ανωτερότητα, πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα!


Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ανωτερότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην OK Radnik Bijeljina κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα χωρίς να χάσουν ούτε και μία στιγμή την ψυχραιμία τους στο παιχνίδι, έκαναν σε όλα τα σετ επίδειξη δύναμης απέναντι στους Βόσνιους και τους υποχρεώσαν στην ήττα, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή νίκη, προηγήθηκαν οι δύο ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Παφιακό.

Για την ιστορία να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-23. Το δεύτερο σετ έκλεισε στο 25-22, ενώ στο τρίτο οι «μάγκες» του Σάββα Σάββα έχοντας την ψυχολογία και το μομέντουμ με το μέρος τους, έγινε το έργο τους πιο εύκολο και το κατέκτησαν με 25-16

Οι πετοσφαιριστές μας λοιπόν, αύριο θα ξεκουραστούν και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να σκέφτονται και να προετοιμάζονται για τον επαναληπτικό με την Radnik που θα γίνει στην Βοσνία και εκεί θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση για να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα: