Home FEATURED Πιο γεμάτη να υλοποιήσει όλα τα «πρέπει»

Πιο γεμάτη να υλοποιήσει όλα τα «πρέπει»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα έχει μπροστά της ένα σχετικά βατό πρόγραμμα, που αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να την κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία και στην κούρσα που θα κάνει για το πρωτάθλημα.


Μετά την ήττα από τον Άρη, η ομάδα θα πρέπει να δείξει αντίδραση στα επερχόμενα ματς με ΕΝΠ, Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου. Αν πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτά τα παιχνίδια, θα συγκεντρώσει 12 πολύτιμους βαθμούς, ενώ θα έχει και το ματς στην Ευρώπη με την Χαρτς, όπου θα επιδιώξει το δύο στα δύο στην League Phase.

Θετικό στοιχείο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τη διακοπή, θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή, καθώς οι Κίτσος και Γιόβετιτς θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ο Στεπίνσκι θα επιστρέψει από την τιμωρία του και ο Σεμέδο από τον τραυματισμό του. Στην εξίσωση μπαίνει επίσης και ο Ρομάν Μπεζούς, με μοναδική απουσία αυτή του Κακουλλή.

Έτσι ο Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του θα διαθέτουν πολλά «όπλα» για να ενισχύσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, προκειμένου να επιτύχουν τα «πρέπει» και τα «θέλω» της ομάδας στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση σε Κύπρο και Ευρώπη.