Home FEATURED Έτοιμη για τον αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική μας

Έτοιμη για τον αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική μας

Έτοιμη για τον αυριανό αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. 


Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα και πλέον, η προσοχή όλων επικεντρώνεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου, στις 21:45 στη Λάρνακα.

Απέναντι σε μια ομάδα που είναι μέχρι στιγμής αήττητη και χωρίς απώλειες στο Nations League, η ομάδα μας, στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό όφελος και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Στη διάθεση του προπονητή μας για τον αυριανό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου,  Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Πηλέας, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κωστάκης Αρτυματάς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Μακρής.

Ο αγώνας Κύπρος – Ρουμανία θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα, θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός Sasha  Stegemann.

Η βαθμολογία του ομίλου μας:

1.Ρουμανία   6
2.Κόσοβο     3
3.Κύπρος     3
4.Λιθουανία  0

Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας, η Λιθουανία θα υποδεχθεί το Κόσοβο το Σάββατο στις 16:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία, η Κύπρος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κόσοβο, την Τρίτη. Η ομάδα μας θα προπονηθεί την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Πρίστινα.