Home TOP NEWS ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αποτελέσματα & επόμενοι αγώνες

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αποτελέσματα & επόμενοι αγώνες


Πέντε αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματά Παίδων και δύο για τα πρωταθλήματά Κοριτσιών είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Ακαδημίας μας.

Η ομάδα Κ17 κέρδισε, εντός έδρας, με 2-1 τον Άρη και βρίσκεται στην 5η θέση με έξι βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Νεοφύτου και Μιχαήλ. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) στις 11:00 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.

 

Η ομάδα Κ16 ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τον Άρη και βρίσκεται στην 8η θέση με 4 βαθμούς. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Αγγελίδης. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) στις 09:30 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.

 

Η ομάδα Κ15 κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 τον Άρη και βρίσκεται στη 2η θέση με επτά βαθμούς, στην ισοβαθμία με ακόμη τρεις ομάδες. Το γκολ σημείωσε ο Σάββα. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) και θα αρχίσει στις 12:00.

 

Η ομάδα Κ14 εξήλθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τον Άρη και βρίσκεται στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς. Τα γκολ σημείωσαν οι Μιλτιάδους και Χρίστου. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) και θα αρχίσει στις 10:00.

 

Η ομάδα Κ13 κέρδισε τον Αχυρώνα Ονήσιλο, εντός έδρας, με 3-0 και βρίσκεται στην 6η θέση με έξι βαθμούς στην ισοβαθμία με ακόμη πέντε ομάδες. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχαν οι Οζλέρ, Τιγγερίδης και Κατσαράς. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την ερχόμενη Κυριακή (10:00), εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΠΟΠ Πόλης Χρυσοχούς.

 

Η ομάδα Κ18 Κοριτσιών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΛ με 7-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχαν οι Πέτσα (2), Κωνσταντίνου, Χριστοφόρου, Σόλωνος, Χατζηγρηγορίου και Αγγελή. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το ερχόμενο Σάββατο (10:00), εκτός έδρας, απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

Η ομάδα Κ15 Κοριτσιών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 9-1 και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς. Τέσσερα τέρματά πέτυχε η Πατσαλίδη, τρία η Μιχαήλ και δύο η Ανδρέου. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το ερχόμενο Σάββατο (12:00), εκτός έδρας, απέναντι στις Απόλλων Ladies.

 

Η ομάδα Κ19 δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Άρη στο «ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ» στις 15:30 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.