Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προστασία στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Προστασία στην ΟΜΟΝΟΙΑ

sak_2846


Εσκεμμένα δεν ασχοληθήκαμε με διαιτησία. Και το κάναμε όχι γιατί δεν έκανε λάθη, αλλά γιατί δεν θέλαμε να επισκιαστεί ο πραγματικός λόγος που έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ: η κακή της απόδοση. Αφού όμως ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς αναφέρθηκε στον ρεφ, θα πούμε και μεις 1-2 πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι φωνάζουμε σαν οικοδόμημα εδώ και εβδομάδες. Τι άλλαξε; Τίποτα απολύτως. Τι λέει αυτό για το πόσο μας σέβονται και πόσο μας φοβούνται; Τα πάντα! Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν οι τρόποι να προστατευθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και αποδεδειγμένα οι δηλώσεις δεν είναι αρκετές.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη νοοτροπία με την οποία κατεβαίνουμε πλέον στους αγώνες. Περιμένουμε πώς και πώς την πρώτη λαδιά του διαιτητή για να εκνευριστούμε, να χάσουμε τη ψυχραιμία μας. Έχει καταντήσει όμως ρουτίνα και δεν μας κάνει καλό. Λάθη και “λάθη” εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γίνονται πάντα. Η ομάδα όμως πρέπει να μένει ανεπηρέαστη, να τα δίνει όλα, να κάνει ότι μπορεί ανεξάρτητα από τις συνθήκες και η διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να μην είναι πάντα αυτές οι συνθήκες τόσο εχθρικές.