Home SPORTS NEWS Ξύλο στη Βέρντερ (photos)

Ξύλο στη Βέρντερ (photos)


Το κλίμα στη Βέρντερ Βρέμης, λόγω της αρνητικής πορείας της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν δεν είναι καλό και αυτό… αποτυπώθηκε και στην προπόνηση της Δευτέρας, όταν και στην προπόνηση είχαμε θερμό επεισόδιο! Συγκεκριμένα, ο Κέμενς Φριτζ επιτέθηκε στον νεαρό Ντ. Σέλκε, μετά από δυνατή μονομαχία μεταξύ τους. Έπεσαν… ψιλές, με τους δυο παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

Η Βέρντερ στα πέντε τελευταία της ματς στη Μπουντεσλίγκα έχει μόλις έναν βαθμό, ενώ πριν από δυο αγωνιστικές συνετρίβη εντός με 0-7 από τη Μπάγερν Μονάχου. Είναι στην 14η θέση, ενώ έχει αποκλειστεί και από το Κύπελλο, από μικρότερη ομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας Ρόμπιν Ντοουτ αναφέρθηκε στο άσχημο κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Δεν είναι την πρώτη φορά που έχουμε θερμό επεισόδια στη προπόνηση της Βέρντερ, καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχαν… πλακωθεί οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μάρκο Αρναούτοβιτς. Με τους δυο παίκτες στη συνέχεια να αναφέρουν πως δεν έχουν κάτι να… χωρίσουν! Η Βέρντερ και τότε δεν τα πήγαινε καλά αγωνιστικά…Πιο παλιά είχαν λύσει τις διαφορές με… αψιμαχίες ο Κάρλος Αλμπέρτο με τον Μπουμπακάρ Σανόνγκο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr