Home TOP NEWS Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την ΕΝΠ

Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την ΕΝΠ

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΕΝΠ, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Η ομάδα του Βάλτνας Νταμπράουσκας θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ ως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με την ΕΝΠ και θα επιδιώξει αυτό να το δείξει και μέσα στις τέσσερεις γραμμές, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Λιθουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του θα έχουν λοιπόν το απόγευμα την ευκαιρία να δουν για τελευταία τους ποδοσφαιριστές τους να προπονούνται κι ακολούθως θα αποφασίσουν ποιους θα έχουν μαζί τους στην αποστολή, αλλά και ποιοι θα απαρτίζουν το πλάνο για την επιστροφή στις νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σεμέδο και ο Στεπίνσκι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν, απ’ εκεί και πέρα θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα προλάβουν οι Κακουλλής και Μουσιαλόφσκι, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει αν θα δούμε ξανά σε αποστολή αγώνα τον Μπεζούς.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι με την ΕΝΠ και θα γνωρίζουμε ποιοι θα την απαρτίζουν αυτοί.