Home FEATURED Match Report: Κακή παρουσία μετά τη διακοπή και ήττα-σοκ στο ΓΣΠ…

Match Report: Κακή παρουσία μετά τη διακοπή και ήττα-σοκ στο ΓΣΠ…


Ένα φοβερό γκολ του Αρεβάλο στο 29′ φόρτωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ με άγχος και παρά την πίεση στη συνέχεια δεχθήκαμε την πρώτη μας φετινή ήττα στο ΓΣΠ και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.


Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 3ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα όταν μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Γιόβετιτς που έκανε το τελείωμα όμως ο Αντεμπάγιο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Η πολυπρόσωπη άμυνα της ΕΝΠ μας έβαλε δύσκολα όμως στο 15′ μετά από κλέψιμο και γρήγορη αντεπίθεση ο Σεμέδο έδωσε στον Σίμιτς, ο οποίος από πλάγια αριστερά έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και την υπεροχή όμως δεν είχε τις λύσεις στο επιθετικό τρίτο. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 29ο λεπτό η ΕΝΠ προηγήθηκε με ένα φοβερό σουτ του Αρεβάλο!

Στο 32′ ήρθε η πρώτη αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιόβετιτς και στη συνέχεια μια κεφαλιά του Κουλιμπαλί όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Αντεμπάγιο ήταν σε ετοιμότητα.

Το τριφύλλι αύξησε την πίεση του από αυτό το σημείο και μετά με τον Γιόβετιτς να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ατζίλι απείλησε με τακουνάκι στην κίνηση όμως και πάλι ο πορτιέρο της ΕΝΠ ήταν στη σωστή θέση ενώ στο 48′ ο Σεμέδο μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ του έφυγε πάνω από την εστία.

Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην περιοχή τους και στο 55′ ο Νταμπράουσκας έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Στεπίνσκι δίπλα από τον Γιόβετιτς για να γεμίσει την περιοχή.

Στο 60′ ο Κουλιμπαλί έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας όμως το πλασέ στην κίνηση από τον Γιόβετιτς πέρασε λίγο έξω.

Η πίεση αυξήθηκε κατακόρυφα μετά το 60′ όμως και πάλι οι επιλογές μπροστά από το τέρμα του Αντεμπάγιο δεν ήταν σωστές και ψύχραιμες ενώ οι παίκτες της ΕΝΠ σε κάθε ευκαιρία βρίσκονταν στο έδαφος κάνοντας καθυστερήσεις.

Στο 72′ ο Σίμιτς σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφ-σάιντ στον Στεπίνσκι ενώ όσο περνούσε ο χρόνος τα περιθώρια στένευαν χωρίς να βρίσκουμε τις λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των βυσσινί.

Στα τελευταία λεπτά μείναμε από δυνάμεις και παρά τις όποιες αλλαγές δεν καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα δεχόμενοι μια πικρή ηττα από το αποδεκατισμένο Παραλίμνι…